Connect with:
Ayuh sertai peraduan DS TERJAH RUSIA sekarang! Peraduan yang hanya menggunakan kos yang rendah untuk hadiah yang lumayan! Inilah masanya untuk anda merebut peluang menyaksikan perlawanan bola sepak Piala Dunia 2018 secara ‘live’ didepan mata!

Menangi hadiah-hadiah seperti Pakej Menonton perlawanan bola sepak Piala Dunia di Rusia, jersi pasukan kegemaran anda dan baucar makan bernilai RM100!

Jika anda terpilih, SEMUANYA DITANGGUNG termasuk penerbangan, penginapan, tiket perlawanan malahan pasport!

Caranya mudah, anda hanya perlu mengikut langkah seperti yang berikut:

1) Beli pakej majalah atau e-majalah #DSTERJAHRUSIA di laman e-dagang Dunia Sukan. Setiap pembelian akan diberikan kod untuk membuktikan penyertaan anda.

2) Isikan jawapan, kod, butiran peribadi dan slogan paling kreatif di dalam borang peraduan yang terdapat dalam majalah Dunia Sukan edisi 64.

3) Hantarkan borang tersebut secara email ke dsterjahrusia@gmail.com atau secara pos ke alamat yang disertakan dibawah. Borang penyertaan perlu dihantar sebelum 31 Mei 2018. Penyertaan yang dihantar selepas tarikh tersebut tidak akan diterima.

4) Penyertaan adalah tidak terhad. Anda boleh menghantar seberapa banyak penyertaan. Lebih banyak yang anda hantar, lebih tinggi peluang untuk anda menang.

5) Dua penyertaan dengan jawapan paling tepat dan slogan paling kreatif akan dipilih sebagai pemenang utama peraduan iaitu percutian ditanggung sepenuhnya ke Rusia untuk menonton Piala Dunia.

*Pemenang bagi tempat ketiga hingga kelima akan mendapat jersi Piala Dunia pilihan sementara pemenang tempat keempat hingga kesepuluh akan menerima baucar makan di Restoran Paddy, Shah Alam.

**Boleh dapatkan edisi-edisi majalah tersebut di laman e-commerce DStore atau pembelian secara online di WHATSAPP +60162974344. Sebarang pertanyaan juga boleh diajukan di nombor itu.

***alamat Dunia Sukan ialah 1-2 D’BAYU BUSINESS CENTRE, JALAN SERAMBI U8/24, BUKIT JELUTONG 40150 SHAH ALAM, SELANGOR.

TUNGGU APA LAGI! JOM IKUT KAMI KE RUSIA SEKARANG!