Connect with:
Berita baik untuk anda semua! Figos Malaysia telah berbesar hati untuk menyumbangkan satu set stoking (11 pasang) untuk pasukan futsal anda!

Untuk pengetahuan anda, Figos Malaysia Sdn Bhd telah mengeluarkan koleksi unik baharu untuk stoking dimana setiap daripadanya akan mempunyai nombor mereka sendiri. Stoking ini juga mempunyai fabrik yang tebal untuk keselesaan anda ketika bermain.

Perkara ini sudah diamalkan di pasukan bola sepak luar negara di mana para pemain tidak perlu berkongsi dengan rakan sepasukan lain atas faktor kebersihan. Selain itu, stoking ini datang dalam pelbagai warna untuk pasukan tempatan anda.

Jadi, bagaimana caranya untuk memenangi stoking-stoking ini? Mudah sahaja.

1) Daftar dahulu penyertaan anda di https://duniasukan.com/my-account/. Jika sudah mendaftar, teruskan ke langkah kedua.

2)Like page Figos Sportswear di Facebook dan follow mereka di Instagram

Pautan Facebook >>> https://www.facebook.com/figossportswear/
Pautan Instagram>>> https://www.instagram.com/duniasukan/

3) Nyatakan mengapa pasukan anda memerlukan stoking ini dengan jawapan yang paling kreatif dan menarik. Hantarkan jawapan dalam ruangan komen di bawah.

Tarikh tutup penyertaan adalah 11.59 Malam pada 23 Julai 2018. Kami akan hanya akan pilih 1 pemenang bertuah untuk giveaway kali ini.

Perlu diingatkan, hanya satu set stoking (11 pasang hitam) sahaja untuk dimenangi. Selamat mencuba. Jangan lupa suruh ahli pasukan yang lain cuba sekali ye!