Connect with:
SICS pada hari ini mengumumkan pelancaran koleksi SAKURA diilhamkan oleh Musim Cherry Blossom Japan, yang berlangsung pada setiap musim bunga. Tahun ini adalah seperti permulaan baru, koleksi SAKURA membawakan koleksi kasut dan pakaian yang sesuai bagi pelari yang ingin memulakan latihan mereka.

Dengan tiga model baru untuk kasut larian, koleksi SAKURA menawarkan gaya musim bunga untuk pelari yang ingin tampil bergaya. Koleksi adalah termasuk:

RoadHawk FF SP

Berlari dengan pantas dan ringan dengan RoadHawk FF SP. Responsif, lengkap dengan FlyteFoam midsole, kasut ini akan membantu anda dalam kelajuan. RoadHawk FF SP menjadi kasut larian pilihan setiap hari untuk pelari yang mempunyai pronasi semulajadi.

Stokis: Kedai ASICS

RRP: RM399

 

GEL-NIMBUS 20 SP

Diilhamkan oleh awan, GEL-NIMBUS 20 SP direka dengan keselesaan untuk membantu anda berlari jarak jauh.

Dengan teknologi FlyteFoam, kasut latihan yang bergaya ini akan memastikan keselesaan kaki anda, memberi kelajuan lebih pantas semasa anda berlari.

Stokis: Kedai ASICS

RRP: RM649

 

GEL-KENUN SP

Kasut versatil – sama ada di gim atau jalanan – GEL-KENUN SP akan membuat anda tampil lebih menonjol. Dengan kualiti kusyen, rearfoot GEL dan Solyte midsole memberi keselesaan di setiap langkah, kasut ini memenuhi citarasa pelari yang tidak kompromi dari segi gaya dan bahan.

Stokis: Kedai ASICS

RRP: RM499

Mengapa berhenti di sana? Lengkapi penampilan anda dengan pilihan berikut daripada ASICS:

PAKAIAN WANITA

Reka gaya untuk larian musim bunga anda dengan ASICS Cool Tank dan Cool Capri – seimbangkan dengan RoadHawk FF SP.

Pada hari dingin di musim bunga, adalah sesuai untuk mencuba P/O Hoody, SS Top and Pants, yang memberikan gaya yang mudah dengan kasut SAKURA.

 

PAKAIAN LELAKI

ASICS Tee dan 7-inch Print Short, sesuai dipadankan dengan RoadHawk FF SP sebagai pakaian untuk larian musim bunga.

Kepada pelari yang gemar pakaian monotone, Seamless SS top, 10-inch Jersey Short dan Track Jacket adalah sesuai untuk dipadankan dengan mana-mana kasut dari koleksi SAKURA.

Untuk ketahui lebih lanjut mengenai ASICS, sila layari: asics.com/sakuracollection