Connect with:
Bayangkan dengan hanya membeli produk penjagaan rapi terkenal iaitu Dashing, anda berpeluang menyaksikan sendiri aksi Paolo DYbala, Cristiano Ronaldo dan Mathhijs de Ligt di stadium kebanggan Juventus, Allianz Stadium.

Bagi peminat Juventus, ini bukan lagi angan-angan semata-mata kerana impian tersebut boleh direalisasikan selepas termeterai jalinan usahasama antara Dashing dengan gergasi Serie A ini.

Menerusi usahasama tersebut, Dashing akan menjalankan beberapa aktiviti dan promosi barangan mereka yang pastinya bakal mengukuhkan jenama tersebut di Malaysia.

Paling menarik, Dashing menawarkan peluang untuk para pelanggan mereka merasai sendiri pengalaman menyaksikan Juventus di Turin. Peluang itu bukan setakat untuk seorang pemenang sahaja tetapi ENAM pelanggan bertuah bakal menerima hadiah yang cukup istimewa itu.

Bagi mereka yang berminat, anda boleh mencuba peluang tersebut dengan menyertai DASHING x JUVENTUS Buy, Whatsapp & Win Contest sehingga 31 Januari 2020. Caranya sangat mudah, beli sebarang produk Dashing atau ELITE dalam satu resit. Hantar gambar resit tersebut menerusi whatsapp ke nombor 0107728521.

Calling all football fans, here’s your chance to win a trip to Italy & meet our Juventus players. Just Buy, Whatsapp and Win!!

Calling all football fans, here’s your chance to win a trip to Italy & meet our Juventus players. Just Buy, Whatsapp and Win!!

Posted by Dashing on Thursday, 24 October 2019

Selain daripada percutian 5 hari 3 malam ke Itali, beberapa lagi hadiah turut ditawarkan antaranya jersi dan bola bertandatangan pemain Juventus serta 100 hamper bernilai RM50.

Maklumat lanjut mengenai peraduan tersebut boleh diketahui menerusi laman facebook rasmi Dashing di www.facebook.com/Dashing.MY